Summer Soul at Thaiboat<br><span class="event-time">20.00 – 01.00</span>

Summer Soul at Thaiboat
20.00 – 01.00

Details
Start:

juni 16 - 08:00 e m

End:

juni 17 - 01:00 f m

HEAR UP GOOD PEOPLE! DAGS FÖR EXTRAORDINÄR SOMMARKLUBB!

Klubbpremiär för Stockholms numera legendariska sommarhäng THAIBOAT! 20-22 ute på däck och sedan 22-01 inne på båten är det dags för ett av sommarens svettigaste klubbset som ni sent kommer glömma!

Souliga, soliga, dansanta vibbar från tre av stans flitigaste DJs inom alla former av svart musik. Tre DJs i olika DJ-generationer förenade i temat om glädjespridning på dansgolvet framför allt annat.


Magnus Palmquist Lunay aka DJ Swingkid

Klubbentreprenör, bokare, musikproducent och Dj i musikbranschen sedan 15 år tillbaka som drivit egna klubbar i många år och som ligger bakom musikbokningarna på Fasching (2008-2017), Stockholm Jazz (2010-2018) och nu musiken på Kulturhuset Stadsteatern. Samt initiativtagare och konstnärlig ledare för den nya festivalen STOCKHOLM SOUL som gick av stapeln som en storsuccé tidigare i år.


Ivan Lupaka aka Dj Ivan

Ivan är en erfaren DJ från London som gjort Stockholm till sitt nya hem. De senaste åren har Ivan tagit klubbstockholm med storm och spelat på de allra flesta klubbar i stan som är synonyma med kvalité och som inte nödvändigtvis följer strömmen. Känd för sina genreöverskridande set och live-edits har Ivan snabbt blivit ett av stans tyngsta DJ namn!

Maria Attland aka DJ Mareya

En av stans mest anlitade Djs just nu med spelningar på ställen som Yuc, Hornhuset, Gelato Sthlm, Lilla Hotellbaren, Humlan Bar, Kåken, Vassa Eggen, Kulturhuset, Café Opera etc etc. Listan kan göras mycket lång. Även anlitad på de hetaste klubbarna i Berlin och LA. Ett stjärnskott med helt egen aura!

Stäng