1. Välj om du vill boka bord inne i båten eller ute på Bryggan.
  2. Välj ett datum. Grått datum = fullt
  3. Välj tid. Bara lediga tider visas i tidsplanen.

BOKA BORD INNE I RESTAURANGEN
Här kan du boka bord till inne-serveringen för upp till 8 personer, smidigt och enkelt med vår online bokning. Är ni fler kan ni göra en bokningsförfrågan online eller maila bokning@thaiboat.se. Observera att ni inte har en bokning förrän den är bekräftad via mail/sms.

BOKA BORD PÅ BRYGGAN från den 27 maj
(drop-in de dagar under maj som vädret tillåter)
Nu kan du boka bord ute på Bryggan där man sitter man direkt vid vattnet under stora parasoller och med skyddande glasväggar. Vi serverar full meny på Bryggan. OBS! Skulle det bli väldigt regnigt och med mycket blåst kan vi behöva stänga Bryggan.

HYDDOR/UTESERVERING (EJ IGLOO)
Vill ni sitta på uteserveringen eller i en uppvärmd hydda är det drop-in som gäller. Vi serverar full meny även där.

Boka via e-post: bokning@thaiboat.se

BOKA BORD I IGLOO (Öppnar igen i september)
I våra igloos serverar vi vår Thaifusionmeny som består av förrätt och 5 varmrätter och kostar 495 kronor. Finns både med kött och vegetariskt. Önskar ni även efterrätt beställs det på plats. Barn under 15 år kan beställa från barnmenyn. Är man från 6 personer sitter man i en egen igloo och färre delar man.
För mer info om menyn:  meny.thaiboat.se/thaimix

Vi öppnar upp för bokningar en månad åt gången, så det går inte att boka flera månader innan. T ex för bokningar under juni öppnas den 1 maj osv.

Det går inte att boka några bord på uteserveringen eller i våra hyddor utan där gäller drop-in med ett kösystem. Samma sak gäller på stranden där vi inte kan hålla platser utan först till kvarn gäller. Boka därför INTE bord inne i restaurangen om ni vill sitta på uteserveringen.

Har du bokat bord hos oss och är ”lite sen” så håller vi bordet till dig i 20 min, efter det förbehåller vi oss rätten att ge ditt bord till någon annan gäst.

På Thaiboat är de flesta av våra bord och bänkar fastskruvade i golv och väggar vilket medför att vi inte kan möblera om och ”sätta in en extra stol” eller sätta ihop flera bord till ett långbord. Våra största bord är för 8 personer vilket innebär att sällskap som är fler kommer sitta på flera bord. Vi har inte heller så många stora bord och dessa blir snabbt fullbokade.

För grupper på 12 personer eller fler har vi en  Thaifusion meny som består av fyra olika rätter och som  finns både med kött och som vegetarisk. Se mer på meny.thaiboat.se/mat.

Eventuell avbokning skall ske senast 5 dagar innan ankomst. Skulle avbokning ske mindre än 48 timmar innan ankomst debiteras 50% och 24 timmar innan 100%. Enstaka justeringar av antalet gäster får ske fram till kl 17:00 dagen innan aktuell bokning. För ej avbokade gäster debiteras fullt pris.

För bokning eller mer information: bokning@thaiboat.se

Stäng