BOKA BORD
Välj om du vill boka bord inne i båten eller i våra igloos.
Välj ett datum. Gråmarkerade datum = fullbokat.
 Välj tid. Endast tillgängliga tider visas i tidsplanen.

BOKA BORD I IGLOO
I våra igloos serverar vi vår Thaifusionmeny som består av förrätt och 5 varmrätter och kostar 495 kronor. Finns både med kött och vegetariskt. Önskar ni även efterrätt beställs det på plats. Barn under 12 år kan beställa från barnmenyn. 
För mer information:  meny.thaiboat.se/thaimix

BOKA BORD INNE I RESTAURANGEN
Här kan du boka bord till inne-serveringen för upp till 8 personer, smidigt och enkelt med vår online bokning. Är ni fler kan ni göra en bokningsförfrågan online eller maila bokning@thaiboat.se. Observera att ni inte har en bokning förrän en är bekräftad via mail/sms.

HYDDOR/UTESERVERING (EJ IGLOO)
Vill ni sitta på uteserveringen eller i en uppvärmd hydda är det drop-in som gäller. Vi serverar full meny även där.

Bryggan är stängd för säsongen och öppnar igen i maj.
Nu kan du boka bord ute på Bryggan där man sitter man direkt vid vattnet under stora parasoller och med skyddande glasväggar. Vi serverar full meny på Bryggan.
OBS! Skulle det bli väldigt regnigt och med mycket blåst
kan vi behöva stänga Bryggan.

Boka via e-post: bokning@thaiboat.se

Det går inte att boka några bord på uteserveringen eller i våra hyddor utan där gäller drop-in med ett kösystem.

Har du bokat bord hos oss och är ”lite sen” så håller vi bordet till dig i 15 min, efter det förbehåller vi oss rätten att ge ditt bord till någon annan gäst.

På Thaiboat är de flesta av våra bord och bänkar fastskruvade i golv och väggar vilket medför att vi inte kan möblera om och ”sätta in en extra stol” eller sätta ihop flera bord till ett långbord. Våra största bord är för 8 personer vilket innebär att sällskap som är fler kommer sitta på flera bord. Vi har inte heller så många stora bord och dessa blir snabbt fullbokade.

För sällskap på 14 personer har vi en  Thaifusion meny som består av fyra olika rätter och som  finns både med kött och som vegetarisk.

Eventuell avbokning skall ske senast 5 dagar innan ankomst. Skulle avbokning ske mindre än 48 timmar innan ankomst debiteras 50% och 24 timmar innan 100%. Enstaka justeringar av antalet gäster får ske fram till kl 17:00 dagen innan aktuell bokning. För ej avbokade gäster debiteras fullt pris.

För bokning eller mer information: bokning@thaiboat.se

Stäng