Boka bord i en igloo (öppen mellan oktober-april)
I våra igloos serverar vi vår Thaifusionmeny som består av 4 olika rätter och kostar 335 kronor och för vegetariskt 285 kronor. Önskar ni förrätt och efterrätt beställs det på plats. Barn under 12 år kan beställa från barnmenyn. Bokningen öppnar i början på september.

Boka bord online
Här kan du boka bord till inne-serveringen för upp till 10 personer, smidigt och enkelt med vår online bokning. Är ni en större grupp eller har speciella önskemål, maila bokning@thaiboat.se

Uteservering
Vill ni sitta på uteserveringen eller i en uppvärmd hydda är det drop-in som gäller. Vi serverar full meny även där.

Boka via e-post 
Det går även bra att maila in din förfrågan på bokning@thaiboat.se.
Observera att bordet inte är bokat innan du har fått en bekräftelse.

Boka via telefon
Telefon: 08 – 599 298 50 under restaurangens öppettider.

Fram till 15.00 har vi drop-in på samtliga bord.

Du kan välja om du vill sitta 2, 2,5 eller 3 timmar. Valet gör du själv när du bokar online.

Sittningarna på uteserveringen är 2 timmar långa. Det går inte att boka några bord på uteserveringen, utan där gäller drop-in med ett kösystem.

Har du bokat bord hos oss och är “lite sen” så håller vi bordet till dig i 15 min, efter det förbehåller vi oss rätten att ge ditt bord till någon annan gäst.

För sällskap över 20 personer så gäller vår Thaifusion meny som består av fyra olika rätter. Vad den innehåller ser du i menyn.

På Thaiboat är de flesta av våra bord och bänkar fastskruvade i golv och väggar vilket medför att vi inte kan möblera om och “sätta in en extra stol” eller sätta ihop flera bord till ett långbord. Våra största bord är för 10 personer inne och 8 personer ute, detta innebär att sällskap som är fler än 8-10 personer kommer att få sitta på flera bord. Vi har inte heller så många stora bord och dessa blir snabbt fullbokade..

För sällskap på 20 personer eller mer har vi 3 timmars sittning. För dessa sällskap så erbjuder vi vår Thaifusion meny som består av fyra olika rätter och som  även finns i vegetariskt alternativ

Eventuell avbokning skall ske senast 5 dagar innan ankomst. Skulle avbokning ske mindre än 48 timmar innan ankomst debiteras 50% och 24 timmar innan 100%. Enstaka justeringar av antalet gäster får ske fram till kl 17:00 dagen innan aktuell bokning. För ej avbokade gäster debiteras fullt pris.

För bokning, mer information, offerter eller faktura frågor, ring på tel 08 -599 298 50  eller maila in din förfrågan till bokning@thaiboat.se.

Stäng