VANLIGA FRÅGOR

Hundar är välkomna på kajen, hela uteserveringen och i hyddorna, men inte inne i restaurangen, igloos eller Bryggan. Har man ledarhund så maila bokning@thaiboat.se innan ni kommer.

Brandmyndigheten kräver att det finns fria utrymningsvägar så när det är mycket folk är det inte möjligt att ta in vagnen. Dock kan man ställa vagnarna i anslutning till restaurangen på kajen och ta med insatsen in.

Barnanpassad meny finns. Då Thaiboat ligger vid vattnet med strömt vatten från slussen, behöver föräldrar alltid ha uppsikt över sina barn. Flytvästar skall bäras av alla barn och finns att låna.

Det är inte möjligt att ta med egen tårta till restaurangen eller att vi ska köpa in en tårta, utan vi erbjuder vår dessertmeny.

På sommaren har vi svårt att ta emot stora grupper, så man kan inte göra flera mindre bokningar och sedan maila att man vill sitta ihop. Kontakta istället oss på bokning@thaiboat.se så kan vi se vad vi kan göra aktuell dag

För grupper över 10 personer så serverar vi en Thaifusion meny. Se mer här: 

Restaurangens entré har en ramp för rullstolar. Om ni bokar bord inne i fartyget så behöver ni säga till i förväg så vi kan ordna ett bord som är anpassat. Handikapptoalett finns på uteserveringen.

Vi har 3 platser med Y-bommar för våra gäster och endast under våra öppningstider. Båtplatserna går inte att boka utan är drop-in.
Allergener meddelas till personalen på plats för bästa hantering.
Köket stänger cirka en timme innan restaurangen stänger. Under våra öppettider är vår barmeny alltid tillgänglig.

Vid särskilda önskemål, vänligen meddela hovmästare på plats. Vi har ingen möjlighet att göra speciella dukningar, köpa tårtor eller ballonger.

Använd den avbokningslänk som finns med i bekräftelsen du fått via e-post. Hittar du inte den så går bra att maila bokning@thaiboat.se. Vi ser gärna att du avbokar så fort ni vet att ni inte kan komma och inte en timme innan.

Det är helt beroende på säsong och väder. Kommer man på drop-in under högsäsong när det är varmt och soligt och vill äta vid 18-20 tiden kan det vara en viss väntetid.

Vi fakturerar bara i undantagsfall större grupper från stat/kommun. Detta måste dock godkännas i förväg.

Ja. Fråga personalen om lösenord.

Vi är sedan 2017 en kontantfri restaurang, vi tar emot alla stora kreditkort inklusive American Express och Diners. Det finns i vissa fall även möjlighet att betala via Swish.

Under juni-augusti öppnar vi kl 11.00 på vardagar då vi serverar full meny plus två stycken Dagens Tips för 155 kronor

Bryggan är utomhus under stora parasoller, skyddande glasväggar och med värmare, men på tänk ändå på att klä dig efter väder.

På vardagar under juni-augusti är det bara drop-in fram till kl 15.00.

Även om det är fullbokat inne i restaurangen och på bryggan kan man alltid komma spontant till uteserveringen och kajen där det bara är drop-in ofta finns lediga bord.