VANLIGA FRÅGOR

Hundar är välkomna på kajen, pontonen & i hyddorna.

Restaurangens entré har en ramp för rullstolar. Om ni bokar bord inne i fartyget så behöver ni säga till i förväg så vi kan ordna ett bord som är anpassat. Tyvärr är fartygstoaletterna små och får inte plats med en rullstol.

Barnanpassad meny finns. Vi ser gärna att föräldrarna har uppsikt över sina barn. Flytvästar finns att låna.
Brandmyndigheten kräver att det finns fria utrymningsvägar så när det är mycket folk är det inte möjligt att ta in vagnen. Dock kan man ställa vagnarna i anslutning till restaurangen på kajen och ta med insatsen in.
Vi har 3 platser med Y-bommar för våra gäster och endast under våra öppningstider. Båtplatserna går inte att boka utan är drop-in.
Allergener meddelas till personalen på plats för bästa hantering.
Köket stänger cirka en timme innan restaurangen stänger. Under våra öppettider är vår barmeny alltid tillgänglig.
Det är inte möjligt att ta med egen tårta till restaurangen, vi erbjuder vår dessertmeny.
Vid särskilda önskemål, vänligen meddela hovmästare på plats.

Använd den avbokningslänk som finns med i bekräftelsen du fått via e-post. Det går också bra att maila bokning@thaiboat.se

Det är helt beroende på säsong och väder. Kommer man på drop-in under högsäsong där det är 25 grader och sol och vill äta vid 18-20 tiden kan det vara en viss väntetid.
Vi fakturerar bara i undantagsfall större grupper från stat/kommun. Detta måste dock godkännas i förväg.
Ja.
Vi är sedan 2017 en kontantfri restaurang, vi tar emot alla stora kreditkort inklusive American Express och Diners. Det finns även möjlighet att betala via Swish.