VANLIGA FRÅGOR

– Vi älskar hundar men de kan tyvärr inte följa med inne i restaurangen, på Bryggan eller i igloos. På hela uteserveringen och i våra uppvärmda hyddor är de välkomna.

– Restaurangens entré har en ramp för rullstolar. Om vattenståndet är lågt så kan lutningen vara brant men vi hjälper gärna till om det behövs. Om ni bokar bord inne i fartyget så behöver ni säga till i förväg så vi kan ordna ett bord som är anpassat. Tyvärr är fartygstoaletterna små och får inte plats med en rullstol.
Barn är alltid välkomna och vi har barnstolar. Vi kräver dock att föräldrarna har uppsikt över sina barn. Flytvästar finns att låna. Gällande vagnar beror det på hur mycket folk det är. Brandmyndigheten kräver att det finns fria utrymningsvägar så under högsäsong när det är mycket folk är det inte möjligt. Dock kan man ställa vagnarna i anslutning till restaurangen på kajen och ta med insatsen in.

Vi har 4 stycken 3 meter breda platser med Y-bommar. Det går även att lägga till långsida på insidan av bryggan men helst inte på utsidan. Båtplatserna går inte att boka utan är drop-in och båten får inte ligga kvar över natten.

Prata bara med servisen när du ska beställa så anpassar de maten.

Köket stänger cirka en timme innan restaurangen stänger. Därefter går det alltid att få barmeny.

Vi erbjuder inte catering.

Det går inte att ta med egen tårta till restaurangen och vi har tyvärr ingen möjlighet att ordna med det.

Vi kan hjälpa er med sånt vi har på menyn, men t ex en blombukett får ni ta med er själva eller via blombud.

Använd den avbokningslänk som finns med i bekräftelsen du fått via e-post. Det går också bra att maila bokning@thaiboat.se.

Det är helt beroende på säsong och väder. Kommer man under högsäsong där det är 25 grader och sol och vill äta vid 18-20 tiden kan det vara viss väntetid. Bäst att komma före eller efter om man vill få bord fort.

Vi lovar aldrig bort specifika bord, men tar såklart emot önskemål så gör vi sen vårt bästa för att tillgodose dessa.

Vi fakturerar bara i undantagsfall större grupper från stat/kommun. Detta måste dock godkännas i förväg.

Ja.
Vi tar emot alla stora kreditkort inklusive American Express och Diners.

Under juni-augusti har vi lunch mellan kl 11.00-15.00 då vi har två dagens tips för 150 kronor, men vi serverar även full meny hela dagen. Det går inte att boka bord då utan det är bara drop-in.