VANLIGA FRÅGOR

Hundar är välkomna på kajen, hela uteserveringen och i hyddorna, men inte inne i restaurangen, igloos eller Bryggan. Har man ledarhund så maila bokning@thaiboat.se innan ni kommer.

För grupper över 10 personer så serverar vi en Thaifusion meny. Se mer här: 

Restaurangens entré har en ramp för rullstolar. Om ni bokar bord inne i fartyget så behöver ni säga till i förväg så vi kan ordna ett bord som är anpassat. Tyvärr är fartygstoaletterna små och får inte plats med en rullstol.

Barnanpassad meny finns. Vi ser gärna att föräldrarna har uppsikt över sina barn. Flytvästar finns att låna.
Brandmyndigheten kräver att det finns fria utrymningsvägar så när det är mycket folk är det inte möjligt att ta in vagnen. Dock kan man ställa vagnarna i anslutning till restaurangen på kajen och ta med insatsen in.
Vi har 3 platser med Y-bommar för våra gäster och endast under våra öppningstider. Båtplatserna går inte att boka utan är drop-in.
Allergener meddelas till personalen på plats för bästa hantering.
Köket stänger cirka en timme innan restaurangen stänger. Under våra öppettider är vår barmeny alltid tillgänglig.

Det är inte möjligt att ta med egen tårta till restaurangen eller att vi ska köpa in en tårta, utan vi erbjuder vår dessertmeny.

Vid särskilda önskemål, vänligen meddela hovmästare på plats. Vi har ingen möjlighet att göra speciella dukningar, köpa tårtor eller ballonger.

Använd den avbokningslänk som finns med i bekräftelsen du fått via e-post. Hittar du inte den så går bra att maila bokning@thaiboat.se. Vi ser gärna att du avbokar så fort ni vet att ni inte kan komma och inte en timme innan.

Det är helt beroende på säsong och väder. Kommer man på drop-in under högsäsong när det är varmt och soligt och vill äta vid 18-20 tiden kan det vara en viss väntetid.

Vi fakturerar bara i undantagsfall större grupper från stat/kommun. Detta måste dock godkännas i förväg.

Ja. Fråga personalen om lösenord.

Vi är sedan 2017 en kontantfri restaurang, vi tar emot alla stora kreditkort inklusive American Express och Diners. Det finns i vissa fall även möjlighet att betala via Swish.

Under juni-augusti öppnar vi kl 11.00 på vardagar då vi serverar full meny plus två stycken Dagens Tips för 155 kronor