VANLIGA FRÅGOR

Bokar man bord för 6 personer eller fler behöver bokningen garanteras med kreditkort. Detta sker helt krypterat via Stripe och ingenting dras från kortet. Man kan sedan avboka bordet fram till 24 timmar innan ankomst men skulle man inte dyka upp alls eller komma färre än man bokat för, har vi rätt att debitera kortet enligt garantin.

Hundar är välkomna på kajen, hela uteserveringen och i hyddorna, men inte inne i restaurangen, igloos eller Bryggan. Har man ledarhund så maila bokning@thaiboat.se innan ni kommer.

Brandmyndigheten kräver att det finns fria utrymningsvägar så när det är mycket folk är det inte möjligt att ta in vagnen. Dock kan man ställa vagnarna i anslutning till restaurangen på kajen och ta med insatsen in.

Det är inte möjligt att ta med egen tårta till restaurangen eller att vi ska köpa in en tårta, utan vi erbjuder vår dessertmeny.

På sommaren har vi svårt att ta emot stora grupper, så man kan inte göra flera mindre bokningar och sedan maila att man vill sitta ihop. Kontakta istället oss på bokning@thaiboat.se så kan vi se vad vi kan göra aktuell dag

För grupper över 10 personer så serverar vi en Thaifusion meny. Se mer här: 

Vi har 3 platser med Y-bommar för våra gäster och endast under våra öppningstider. Båtplatserna går inte att boka utan det är först till kvarn.

Allergener meddelas till personalen på plats för bästa hantering.

Barnanpassad meny finns. Då Thaiboat ligger vid vattnet med strömt vatten från slussen, behöver föräldrar ALLTID ha uppsikt över sina barn. Flytvästar skall bäras av alla barn och finns att låna.

Vid särskilda önskemål, vänligen meddela hovmästare på plats. Vi har tyvärr  ingen möjlighet att göra speciella dukningar, köpa tårtor, ballonger eller blommor. 

Restaurangens entré har en ramp för rullstolar. Om ni bokar bord inne i fartyget så behöver ni säga till i förväg så vi kan ordna ett bord som är anpassat. Handikapptoalett finns på uteserveringen.

Använd den avbokningslänk som finns med i bekräftelsen du fått via e-post. Hittar du inte den så går bra att maila bokning@thaiboat.se. Vi ser gärna att du avbokar så fort ni vet att ni inte kan komma och inte en timme innan. Alla bokningar som inte återbekräftats enligt mail som skickas några dagar innan avbokas automatiskt av systemet.

Vi fakturerar bara i undantagsfall större grupper från stat/kommun. Detta måste godkännas i förväg och går inte att lösa på plats.

Vi är sedan 2017 en kontantfri restaurang men tar emot alla stora kreditkort inklusive American Express och Diners samt Swish.

Under juni-augusti öppnar vi kl 11.00 på vardagar då vi serverar full meny plus en dagens tips 

Bryggan är utomhus under stora parasoller, med värmare och har skyddande glasväggar. Men på tänk ändå på att klä dig efter väder då det kan bli kyligt senare på kvällen.

På vardagar under juni-augusti är det bara drop-in fram till kl 15.00.

Även om det är fullbokat inne i restaurangen och på bryggan kan man alltid komma spontant till uteserveringen och kajen där det bara är drop-in ofta finns lediga bord. Se mer om våra olika områden här: https://thaiboat.se/vara-olika-omraden/

Köket stänger cirka en timme innan restaurangen stänger. Under våra öppettider är vår barmeny alltid tillgänglig.

Det är helt beroende på säsong och väder. Kommer man på drop-in under högsäsong när det är varmt och soligt och vill äta vid 18-20 tiden kan det vara en viss väntetid.

Wifi finns. Fråga personalen på plats om lösenord.